Zanim...
Zanim...



Polskie Forum FPV

Forum modelarzy i pilotów FPV
Dzisiaj jest niedziela 29 lis 2020, 19:46

Strefa czasowa UTC+1godz.


Regulamin forum


Kliknij, aby zapoznać się z regulaminem



Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 5 ] 
Autor Wiadomość
Post: sobota 09 lis 2019, 15:49 
Offline
Awatar użytkownika

Rejestracja: niedziela 17 sty 2016, 16:20
Posty: 22
Lokalizacja: Porąbka
Witam
mam problem z dronem iFlight TurboBee 111R +Frsky XM+ Receiver coś namieszałem i stracił się podświetlenie ( calibrate accelerometr ) jak to można na nowo przywrócić :-?
I jak ustawić aby dron latał Aparatura to frsky taranis x9 lite Dziękuję za pomoc


IMG_20191109_154411.jpg
IMG_20191109_154411.jpg [ 52.46 KiB | Przeglądany 1096 razy ]


Ostatnio zmieniony sobota 09 lis 2019, 18:27 przez maniekBB, łącznie zmieniany 1 raz
Na górę
 Wyświetl profil  
 
 Tytuł: Re: Pomoc
Post: sobota 09 lis 2019, 17:27 
Offline

Rejestracja: sobota 19 sty 2013, 10:25
Posty: 1403
Lokalizacja: Cieszyn
Kolegę chyba ktoś powinien nauczyć, jak powinien wyglądać tytuł tematu.
Może wyłączyłeś akcelerometr gdzieś w opcjach.


Na górę
 Wyświetl profil  
 
 Tytuł: Re: Pomoc
Post: sobota 09 lis 2019, 18:07 
Offline
Awatar użytkownika

Rejestracja: wtorek 17 lis 2015, 22:03
Posty: 2179
Lokalizacja: Gdynia
maniekBB,

Zmień tytuł posta !

[MOD - zmieniłem na bardziej adekwatny]

_________________
Andrzej "Kuczy"

Moje quadro TAROT class 780 [Zakończone]: http://rc-fpv.pl/viewtopic.php?f=27&t=36286
Moja piękna S-500 [Zakończona]: http://rc-fpv.pl/viewtopic.php?f=27&t=31760


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: środa 13 lis 2019, 13:45 
Offline
Awatar użytkownika

Rejestracja: środa 21 sie 2013, 22:04
Posty: 3507
Lokalizacja: Olsztyn
maniekBB, skoro masz komunikat dotyczący kalibracji akcelometru to go skalibruj na początek, odbiornik sam nic nie namieszał a raczej nierozważny użytkownik (czyt. użyszkodnik) ;-)

_________________
"Jak mądrze zadawać pytania"

Polska Giełda Modelarska i FPV na facebooku


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: środa 13 lis 2019, 15:46 
Offline
Awatar użytkownika

Rejestracja: środa 19 mar 2014, 02:03
Posty: 8772
Lokalizacja: Polska
PiotrSz pisze:
skoro masz komunikat dotyczący kalibracji akcelometru to go skalibruj na początek

Tyle ze problemem manka jest to ze opcja kalibracji jest niedostepna :)


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 5 ] 

Strefa czasowa UTC+1godz.


Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 17 gości


Nie możesz tworzyć nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Przejdź do:  
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Group

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z . Polityką prywatności
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce lub konfiguracji usługi.