Zanim...
Zanim...

Zanim...


Polskie Forum FPV

Forum modelarzy i pilotów FPV
Dzisiaj jest środa 19 wrz 2018, 10:46


Strefa czasowa UTC+1godz.


Regulamin forum


Kliknij, aby zapoznać się z regulaminem



Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 1 ] 
Autor Wiadomość
Post: sobota 17 lut 2018, 22:30 
Offline

Rejestracja: sobota 23 gru 2017, 16:47
Posty: 45
Lokalizacja: Warszawa
Mam problem z uruchomieniem ledów jak w linku poniżej w połączeniu z F405-std w BF.
Podłączyłem je pod S7, dokonałem zmian w CLI i nic. Mogę sobie konfigurować jak chcę, a one nie palą się wcale, lub wyświetlają dowolny kolor i niekoniecznie ten wybrany. Włączę drugą, zapala się trzecia. Cyrk jednym słowem. Czasem jak podłączę aku z iskrzeniem to mam inne kolory niż jak podłącze szybkim ruchem bez trzasku.
Może ktoś z Was ma jakieś doświadczenia...


https://m.banggood.com/10Pcs-DC-5V-3MM- ... s=myorders


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 1 ] 

Strefa czasowa UTC+1godz.


Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 9 gości


Nie możesz tworzyć nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Przejdź do:  
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Group

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z . Polityką prywatności
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce lub konfiguracji usługi.