Fajny717 pisze:
Bo jeżeli mentalność taka wychodzi od samych moderatorów to z góry już się przegrywa
Oczywiście. Nie tylko wśród moderatorów panuje taka mentalność żeby cwaniactwo tępić więc masz 100% racji - cwaniaczki, oszuści i drobne złodziejaszki są na z góry przegranej pozycji. Nie dość że reszta forum będzie po nich jeździć jak po łysej kobyle to jeszcze moderatornia będzie temu przyklaskiwać.
Fajny717 pisze:
Odpowiedzi na forum powinny dotyczyć tematu
Pytania na forum powinny dotyczyć tematyki forum. Złodziejstwo to nie element FPV a dział "Dla początkujących" nie jest w domyśle "Dla początkujących cwaniaków". Pomyliłeś fora jak te przygłupy od wystroju wnętrz i tym podobnych.
Kowal pisze:
Nie rozumiem czemu się z kimś takim pitolicie

Z tego samego powodu dla którego oszustów w niektórych miejscach na świecie oblepiało się smołą a potem obtaczało w piórach.

Fajny717 pisze:
Dlaczego piszesz że chce okraść. Ja za paczkę zapłaciłem.
Nie, nie zapłaciłeś - kombinujesz jak uniknąć opłat celnych narażając sprzedawcę na koszty
Fajny717 pisze:
Paczka powinna chyba wróci do nadawcy a jeśli celnicy mają ją przejąć jako własność to to już nie jest złodziejstwo? Nic tylko podziękować Panii kanclerz Niemiec za tą piękną Unię.. Która na nas nakłada te koszta. Już lepiej było by trzymać z Chinami i Rosjanami..
Nie mieszaj polityki (jaka by nie była) do własnej pazerności
Fajny717 pisze:
A ja nie rozumiem kolejnej kpiny nie związanej z tematem.
A jeszcze jeden post pod postem to będziesz miał do zrozumienia kolejny punkt regulaminu.