Zanim...
Zanim...

Zanim...


Polskie Forum FPV

Forum modelarzy i pilotów FPV
Dzisiaj jest czwartek 20 wrz 2018, 12:28


Strefa czasowa UTC+1godz.




Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 5 ] 
Autor Wiadomość
Post: piątek 27 paź 2017, 18:33 
Offline
Awatar użytkownika

Rejestracja: poniedziałek 27 sty 2014, 21:15
Posty: 4247
Lokalizacja: Winnica k/Pułtuska
Kupiłem w TomTop kamerkę 2" LCD 12MP 1080P WiFi Action Sports Camera, i chyba nie działa w niej WiFi :evil: Albo ja nie umiem tego włączyć :-P
Z instrukcji wynika (chyba), że powinno się aktywować transmisję WiFi klawiszem "down"

2017-10-27 17_06_05-IMG_20171027_170407.jpg - IrfanView (Zoom_ 1251 x 938).png
2017-10-27 17_06_05-IMG_20171027_170407.jpg - IrfanView (Zoom_ 1251 x 938).png [ 255.9 KiB | Przeglądany 696 razy ]


Tymczasem nic się nie włącza po jego wciśnięciu... :-/ nie ma ikonki na wyświetlaczu. Klawisz działa, bo służy on również do "przewijania" menu.

_________________
Pozdrawiam, Artur
Lepiej wejść komuś w drogę, niż w tyłek...


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: piątek 27 paź 2017, 18:57 
Teoretycznie miało by byc tak jak w sjcam wcisnąć przycisk "do góry", wciskać i trzymać ( ma pojawić się obrazek wifi).


Na górę
  
 
Post: piątek 27 paź 2017, 19:39 
Offline
Awatar użytkownika

Rejestracja: poniedziałek 27 sty 2014, 21:15
Posty: 4247
Lokalizacja: Winnica k/Pułtuska
Niestety, nie działa. Po wciśnięciu przycisku "up" pojawia się obrazek WiFi, później pokazuje SSID oraz hasło i tekst "press UP to return"
Ponowne wciśniecie klawisza "up" wszystko znika, ale WiFi nie działa :-/ Nie "widzi go" ani laptop, ani smarkofon.

EDYTA: jednak działa :mrgreen: Głupi ja :oops: klikałem "up" i wychodziła z WiFi, a to musi się po prostu cały czas wyświetlać... ta informacja o SSID i hasłem.

_________________
Pozdrawiam, Artur
Lepiej wejść komuś w drogę, niż w tyłek...


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: piątek 27 paź 2017, 20:55 
dokładnie jak połączysz się w tedy to ma zniknąć. W instrukcji było złe napisane wszystkie znane mi chińskie kamery włącza WIFI własnie "UP" przyciskiem.


Na górę
  
 
Post: sobota 28 paź 2017, 07:50 
Offline
Awatar użytkownika

Rejestracja: poniedziałek 27 sty 2014, 21:15
Posty: 4247
Lokalizacja: Winnica k/Pułtuska
Jak się połączę, to "to" nie znika :-P Ale połączenie jest, i nie będę musiał wyjmować karty aby zgrać pliki :mrgreen: Bo latać na tym "linku" nie zamierzam :shock:

_________________
Pozdrawiam, Artur
Lepiej wejść komuś w drogę, niż w tyłek...


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 5 ] 

Strefa czasowa UTC+1godz.


Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości


Nie możesz tworzyć nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Przejdź do:  
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Group

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z . Polityką prywatności
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce lub konfiguracji usługi.