Zanim...
Zanim...

Zanim...


Polskie Forum FPV

Forum modelarzy i pilotów FPV
Dzisiaj jest poniedziałek 22 sty 2018, 21:11

Strefa czasowa UTC+1godz.




Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 52 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3, 4
Autor Wiadomość
Post: sobota 30 wrz 2017, 09:33 
Offline

Rejestracja: czwartek 26 lis 2015, 00:05
Posty: 208
Lokalizacja: Warszawa
Zadałem to pytanie w innym temacie ale tam cisza więc może tu będzie jakas odpowiedź. Automatycznie po właczeniu uruchamia sie nagrywanie. Nie znalazłem opcji wyłaczenia autostartu nagrywania. Nie ma czy słabo szukałem ?

_________________
Klon Symy 5 ( wiele razy na drzewach wieszanej ), IRIS+


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: sobota 30 wrz 2017, 15:44 
Offline

Rejestracja: wtorek 19 wrz 2017, 19:48
Posty: 1
Lokalizacja: Lublin/Rzeszów
Włączasz kamerkę długim przytrzymaniem przycisku z przodu? W trybie (mode) "settings" jest opcja quick start i może to to?

Wysłane z mojego HM 1SW przy użyciu Tapatalka


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: czwartek 11 sty 2018, 22:39 
Offline
Awatar użytkownika

Rejestracja: wtorek 08 maja 2012, 20:40
Posty: 190
Lokalizacja: Milanówek
Szukam, szukam i nie mogę znaleźć rozpiski pinów wtyczki kabelka FPV do Git2P o takiego https://www.banggood.com/30MM-FPV-Cable ... rehouse=CN
Proszę , pomóżcie :-)

_________________
Pozdrawiam
Andrzej


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: piątek 12 sty 2018, 00:05 
Offline

Rejestracja: wtorek 08 sty 2013, 09:08
Posty: 419
Lokalizacja: Śląsk
Hmm... No ale spróbuj spytać wujka Google.
Hasło: "GitUP pinout"
Potem udaj się do zakładki 'Grafika'


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: piątek 12 sty 2018, 08:01 
Offline
Awatar użytkownika

Rejestracja: wtorek 08 maja 2012, 20:40
Posty: 190
Lokalizacja: Milanówek
Ba, żeby to było takie proste...
W ten sposób również szukałem ale są tylko rozpiski portu mini HDMI a nie usb

_________________
Pozdrawiam
Andrzej


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: piątek 12 sty 2018, 08:26 
Offline

Rejestracja: wtorek 08 sty 2013, 09:08
Posty: 419
Lokalizacja: Śląsk
To ja mam chyba inne Google.
Z tego co widzę, jest tam 10pinowe złącze USB.
Pierwszy obrazek kieruje na forum, na którym piszą, że pinout jest taki sam jak w GoPro.
https://www.rcgroups.com/forums/showthr ... 2A/page131
I jest tam link z rizpiską.


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: piątek 12 sty 2018, 21:49 
Offline
Awatar użytkownika

Rejestracja: wtorek 08 maja 2012, 20:40
Posty: 190
Lokalizacja: Milanówek
Sądziłem, że te schematy dotyczą tego drugiego gniazda,
teraz już rozumiem, dziękuję za pomoc :-)

_________________
Pozdrawiam
Andrzej


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 52 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3, 4

Strefa czasowa UTC+1godz.


Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości


Nie możesz tworzyć nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Przejdź do:  
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Group

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z . Polityką prywatności
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce lub konfiguracji usługi.