Zanim...
Zanim...



Polskie Forum FPV

Forum modelarzy i pilotów FPV
Dzisiaj jest środa 20 sty 2021, 07:43

Strefa czasowa UTC+1godz.




Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 3 ] 
Autor Wiadomość
Post: środa 16 cze 2010, 21:40 
Offline
Awatar użytkownika

Rejestracja: czwartek 18 lut 2010, 02:41
Posty: 249
Lokalizacja: Płock
jak w temacie ,dotarła do mnie nowa wersja corony i niestety kaszana nie ma mostka do którego można się podłączyć z RSSI ,a poza tym nic sie niezmieniło http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/fed ... 1323e.html i jeszcze jedno http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/a73 ... f5098.html przepraszam za zdjecia nie bardzo mam czym zrobic.Jakies propozycje co do RSSI


Na górę
 Wyświetl profil  
 
 Tytuł:
Post: piątek 18 cze 2010, 15:22 
Offline
Awatar użytkownika

Rejestracja: czwartek 18 lut 2010, 02:41
Posty: 249
Lokalizacja: Płock
mostek na coronie jest miedzy 5 i ostatnia nogą?


Na górę
 Wyświetl profil  
 
 Tytuł:
Post: piątek 18 cze 2010, 17:03 
Offline
Awatar użytkownika

Rejestracja: niedziela 07 lut 2010, 15:24
Posty: 9211
Lokalizacja: Bytom
Połącz 5 i 9 nogę od SA616DK razem i z tego połączenia wyciągasz RSSI.

_________________
Pzdr. -----MIŚ-----


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 3 ] 

Strefa czasowa UTC+1godz.


Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 7 gości


Nie możesz tworzyć nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Przejdź do:  
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Group

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z . Polityką prywatności
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce lub konfiguracji usługi.