Zanim...
Zanim...



Polskie Forum FPV

Forum modelarzy i pilotów FPV
Dzisiaj jest wtorek 02 cze 2020, 21:09

Strefa czasowa UTC+1godz.




Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 97 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 3, 4, 5, 6, 7
Autor Wiadomość
Post: czwartek 07 maja 2015, 22:08 
Offline

Rejestracja: niedziela 08 lut 2015, 13:12
Posty: 10
Na BG jest wersja B02, bynajmniej tak wynika z komentarzy nabywców ;)
http://www.banggood.com/FrSky-2_4G-ACCST-Taranis-X9D-Plus-Transmitter-p-940819.html

Przy spadającym USD, cena całkiem całkiem :) 919 zł z odbiornikiem X8R


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: czwartek 07 maja 2015, 22:25 
Offline
Awatar użytkownika

Rejestracja: środa 03 wrz 2014, 11:11
Posty: 9193
Lokalizacja: 50°08′13″N ; 18°57′59″E
+ Bardzo prawdopodobne 23%.. To już nie wygląda tak kolorowo. Ale i tak bym zaryzykował ;-)
Tylko minus, że bez walizki.


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: poniedziałek 06 lip 2015, 22:18 
Offline

Rejestracja: poniedziałek 10 lis 2014, 09:35
Posty: 45
Lokalizacja: Trójmiasto
Dzisiaj zamówiłem taranisa z 77hobby w wersji b01 i z informacji sprzedawcy wynika że frsky wycofał się z produkcji wersji b02 i wrócił do produkcji b01 . Podobno wersja b02 ma problemy z zasięgiem i utrzymaniem stabilnego linka , czy ktoś może to potwierdzić ?


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: niedziela 02 sie 2015, 17:25 
Offline

Rejestracja: niedziela 08 lut 2015, 13:12
Posty: 10
Ja swojego odebrałem ok. 2 tyg. temu (z BG) i też jest w wersji B01.
Oczywiście żadnego vatu nie było, a z rabatem 10% wyszło całkiem przystępnie cenowo ;)

P.S.
Poskładałem bestię, ale czy ktoś może mi powiedzieć jak najlepiej podłączyć X8R z Flip32 (wersja plus, czyli z magneto)?
Jestem laikiem więc w razie czego prosiłbym o proste odpowiedzi, dzięki ;)


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: piątek 20 sty 2017, 22:14 
Offline
Awatar użytkownika

Rejestracja: środa 21 sie 2013, 22:04
Posty: 3507
Lokalizacja: Olsztyn
kurcze Adrián, umknął mi Twój temat
Dobra, przerzucam zdjęcia do Twojego tematu.

_________________
"Jak mądrze zadawać pytania"

Polska Giełda Modelarska i FPV na facebooku


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: niedziela 15 lip 2018, 16:35 
Offline
Awatar użytkownika

Rejestracja: poniedziałek 02 wrz 2013, 21:12
Posty: 1074
Lokalizacja: Legnica
Niedawno kupiłem Taranisa + przez jakiś czas latałem tylko Racer em I skrzydełkiem na FrSky. Wczoraj miałem czas polatać swoim dalekozasięgowcem na Eleresie i zonk. Bateria z pełnej w ciągu 15-20min spadła do poziomu alarmu o niskim napięciu.. 6.5v z tego co pamiętam. Doszło do tego że w czasie lotu musiałem zmienić baterie w nadajniku na zapasową 2s która miałem do gogli i resztę lotu trzymać ją palcami we wnęce na baterie.. Bo nie mieściła się żeby zamknąć klapkę a kabel za krótki żeby odłożyć obok czy trzymać w 2 ręce.. To normalne że standardowy pakiet nie wyrabia z zasilaniem Eleresa na 100mW? Czym zasilacie swoje Taranisy?


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: niedziela 15 lip 2018, 20:48 
Offline
Awatar użytkownika

Rejestracja: piątek 05 cze 2015, 13:30
Posty: 567
Lokalizacja: Warszawa
Pewnie to ma się trochę jak piernik do wiatraka ale na taranisie qx7 latam 90% na eleresie 200mW lub czasem 500mW I wsad AA z bateri z Lidla starcza na kilka wypadów po ok 30min lotu


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 97 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 3, 4, 5, 6, 7

Strefa czasowa UTC+1godz.


Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 22 gości


Nie możesz tworzyć nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Przejdź do:  
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Group

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z . Polityką prywatności
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce lub konfiguracji usługi.