Zanim...
Zanim...

Zanim...


Polskie Forum FPV

Forum modelarzy i pilotów FPV
Dzisiaj jest środa 17 sty 2018, 02:15

Strefa czasowa UTC+1godz.




Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 1850 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 120, 121, 122, 123, 124
Autor Wiadomość
Post: czwartek 23 lis 2017, 21:20 
Offline
Awatar użytkownika

Rejestracja: piątek 03 kwie 2015, 07:04
Posty: 1517
Lokalizacja: Schwerin
smootny pisze:
lecz na żadnym kanale nie działa testowe serwo czy silnik z regulatorem.

To ty napisałeś więc musiałeś ustawić gdzieś właśnie te testowanie serwa:)

Jeżeli nie wiesz jak to zrobić to:
-wejdź w miksery i wybierz templates
- na pozycji 09 jest range test - wybierz to naciskając ok 2s menu
- przez funkcję move przesuń nowo powstały mix "100 FULL L1 S" na kanał od 1 do 8
- Na wybranym kanale masz testowanie serwa.


A po co chcesz zmienić bootloader?


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: czwartek 23 lis 2017, 21:40 
Offline
Awatar użytkownika

Rejestracja: sobota 10 sie 2013, 13:59
Posty: 194
Lokalizacja: Stolno
Jak powinny być poustawiane protokoły dla takiego zestawu.
Wydaje mi się że tu jest problem.


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: piątek 24 lis 2017, 09:28 
Offline

Rejestracja: poniedziałek 05 maja 2014, 21:11
Posty: 183
Lokalizacja: Biała Podlasla
Jest jeszcze jedno pytanie. Czy odbiornik bindowałeś w trybie pwm/ppm/sbus?

Wysłane z mojego C6903 przy użyciu Tapatalka


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: piątek 24 lis 2017, 17:14 
Offline
Awatar użytkownika

Rejestracja: sobota 10 sie 2013, 13:59
Posty: 194
Lokalizacja: Stolno
Faktycznie nie zbindowałem ze zworką.. dzięki za info.

Czy wg instrukcji dla odbiornika wszystkie "Mode" - odpowiadają wersji Mode dla nadajnika, np. apkę mam w trybie mode 2 - z gazem po lewej ?
Czy tu chodzi o inne "mode" ? Jeżeli o inne - co w takim razie oznaczają wszystkie mode1, mode2, mode3, mode4 i mode 5 ??
Mój mode o ile to jest ta "2" - jest bez telemetrii , inną są już "z". Dlatego pytam..


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: niedziela 26 lis 2017, 09:11 
Offline

Rejestracja: poniedziałek 05 maja 2014, 21:11
Posty: 183
Lokalizacja: Biała Podlasla
Odbiornik nie wie jakie Mode ma aparatura (ustawienie drążków). Być może chodzi o inne Mode w odbiorniku. Podaj linka to zobaczymy.

Wysłane z mojego C6903 przy użyciu Tapatalka


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 1850 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 120, 121, 122, 123, 124

Strefa czasowa UTC+1godz.


Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 5 gości


Nie możesz tworzyć nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Przejdź do:  
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Group

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z . Polityką prywatności
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce lub konfiguracji usługi.