Zanim...
Zanim...



Polskie Forum FPV

Forum modelarzy i pilotów FPV
Dzisiaj jest poniedziałek 16 gru 2019, 07:16


Strefa czasowa UTC+1godz.




Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 8 ] 
Autor Wiadomość
Post: poniedziałek 18 lis 2019, 18:20 
Offline

Rejestracja: piątek 18 sie 2017, 17:16
Posty: 13
Lokalizacja: Swarzedz
Witam, posiadam dron dji spark wersja fly more combo, naszła mnie ostatnio myśl zeby zbudować jeszcze jednego drona np 450 do filmowania ale zastanawiam sie czy dam rade zgrać aparature od sparka z jakimś losowym odbiornikiem ?


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: poniedziałek 18 lis 2019, 19:19 
Offline
Awatar użytkownika

Rejestracja: środa 03 wrz 2014, 11:11
Posty: 9160
Lokalizacja: 50°08′13″N ; 18°57′59″E
Nie.


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: poniedziałek 18 lis 2019, 20:34 
Offline

Rejestracja: piątek 18 sie 2017, 17:16
Posty: 13
Lokalizacja: Swarzedz
czemu ?


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: poniedziałek 18 lis 2019, 23:30 
Offline
Awatar użytkownika

Rejestracja: poniedziałek 01 lut 2010, 11:29
Posty: 12443
Lokalizacja: Mikoszewo
Bo nie ma odbiorników do tych aparatur

_________________
Ten wredny...


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: niedziela 01 gru 2019, 13:14 
Offline

Rejestracja: piątek 18 sie 2017, 17:16
Posty: 13
Lokalizacja: Swarzedz
ok. a kiedy będą ?


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: niedziela 01 gru 2019, 13:19 
Offline
Awatar użytkownika

Rejestracja: środa 19 mar 2014, 02:03
Posty: 7685
Lokalizacja: Polska
mikesnuga pisze:
ok. a kiedy będą ?

Nigdy


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: wtorek 03 gru 2019, 20:23 
Offline
Awatar użytkownika

Rejestracja: wtorek 17 lis 2015, 22:03
Posty: 2054
Lokalizacja: Gdynia
pawelsky pisze:
mikesnuga pisze:
ok. a kiedy będą ?

Nigdy

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
skąd wiecie ?

_________________
Andrzej "Kuczy"

Moje quadro TAROT class 780 - w trakcie budowy: http://rc-fpv.pl/viewtopic.php?f=27&t=36286
Moja piękna S-500 [Zakończona]: http://rc-fpv.pl/viewtopic.php?f=27&t=31760


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: wtorek 03 gru 2019, 20:44 
Offline
Awatar użytkownika

Rejestracja: poniedziałek 01 lut 2010, 11:29
Posty: 12443
Lokalizacja: Mikoszewo
Bo nikomu to do szczęścia niepotrzebne - czytaj, słabo się da na tym zarobić. W rozumieniu modelarskim aparatury DJI są cienkie jak wężowy zadek. Żadnych przełączników stałych (poza sport), brak możliwości zadania trymów, expo czy mikserów więc na co do tego robić odbiornik? Żeby to miało sens to musiałbyś zmusić DJI Go do obsługi innych modeli niż DJI tak aby w/w parametry można było konfigurować albo napisać własną apkę która na to pozwoli. Wobec tony innych, sprawdzonych i tańszych rozwiązań które już są, jedyna opcja żeby to powstało to fascynat (lub ich grupa) z bardzo silną potrzebą udowodnienia że się da co i tak (o ile w ogóle) zaskutkuje jedynie działającym prototypem a nie ogólnodostępną handlową wersją.

_________________
Ten wredny...


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 8 ] 

Strefa czasowa UTC+1godz.


Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: saper_13 i 7 gości


Nie możesz tworzyć nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Przejdź do:  
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Group

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z . Polityką prywatności
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce lub konfiguracji usługi.