Zanim...
Zanim...

Zanim...


Polskie Forum FPV

Forum modelarzy i pilotów FPV
Dzisiaj jest poniedziałek 18 gru 2017, 19:19


Strefa czasowa UTC+1godz.




Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 6186 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 409, 410, 411, 412, 413
Autor Wiadomość
Post: środa 06 gru 2017, 23:52 
Offline
Awatar użytkownika

Rejestracja: niedziela 07 lut 2010, 15:24
Posty: 9016
Lokalizacja: Bytom
Pewnie że się da. Bo to mądre ustroistwo jest i wie że jak wpiszesz poniżej 4.2V to oznacza że to jest napięcie na cele a nie całego pakietu :lol:

_________________
Pzdr. -----MIŚ-----


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: czwartek 07 gru 2017, 00:14 
Offline

Rejestracja: czwartek 06 lis 2014, 20:06
Posty: 59
Lokalizacja: Katowice
No, a chciałem to sprawdzić zanim napisałem :D


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: czwartek 07 gru 2017, 21:14 
Offline

Rejestracja: niedziela 24 wrz 2017, 11:36
Posty: 2
Witam, mam problem tego typu. Kupiłem zestaw eleres tzn nadajnik odbiornik jeszcze V1 i niestety się uszkodził. Kupiłem 2 nowe(jeden zwykły drugi mini) i problem polega na tym że po zbindowaniu eleres cyklicznie może co pół sekundy gubi połączenie tzn naprzemiennie mrugają diody czerwona i zielona odbiornik odbiera sygnał dron reaguje na polecenia niestety czasem utrata sygnału jest zbyt długa i dron leci w siną dał. Pomoże ktoś bo nie mam pomysłów.


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: piątek 08 gru 2017, 01:21 
Offline
Awatar użytkownika

Rejestracja: niedziela 07 lut 2010, 15:24
Posty: 9016
Lokalizacja: Bytom
Uaktualnij oprogramowanie - szczególnie w nadajniku, jak masz stary. Soft w nowszych RX może nie być w 100% kompatybilny ze starym softem w TX. Po aktualizacji softu w TX zalecane jest zrobienie powrotu do ustawień fabrycznych w TX i ponowne zbindowanie odbiorników.

_________________
Pzdr. -----MIŚ-----


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: niedziela 17 gru 2017, 21:48 
Offline
Awatar użytkownika

Rejestracja: sobota 20 paź 2012, 04:53
Posty: 786
Lokalizacja: kujawsko-pomorskie
Czy gdy połączymy Moda pod zasilanie i nie podamy sygnału PPM lub SBUS to czy końcówka mocy pracuje czy jest wyłączona ?

_________________
Optic 6 (expander 12ch), eleres mod, OSD Remzibi, Fox 800, AP eleres V2, sony 600, gopro 4 sliver, pixhawk


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: niedziela 17 gru 2017, 22:00 
Offline
Awatar użytkownika

Rejestracja: niedziela 07 lut 2010, 15:24
Posty: 9016
Lokalizacja: Bytom
wyłączona

_________________
Pzdr. -----MIŚ-----


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 6186 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 409, 410, 411, 412, 413

Strefa czasowa UTC+1godz.


Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości


Nie możesz tworzyć nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Przejdź do:  
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Group

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z . Polityką prywatności
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce lub konfiguracji usługi.