Zanim...
Zanim...

Zanim...


Polskie Forum FPV

Forum modelarzy i pilotów FPV
Dzisiaj jest czwartek 14 gru 2017, 16:18


Strefa czasowa UTC+1godz.




Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 18 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna
Autor Wiadomość
Post: wtorek 12 paź 2010, 18:15 
Offline
Awatar użytkownika

Rejestracja: czwartek 12 sie 2010, 22:53
Posty: 62
Lokalizacja: Grays
polećcie silniki do hexa przy śmigłach 3 ramiennych GWS HD9050 3 Blad, 9x5x3 i reglach TowerPro 18A. wiem ze Emaxy są sprawdzone przez kilka osób ale maja problemy z łożyskami ,robię zakupy w HC i chciał bym kupić za jednym razem .


Na górę
 Wyświetl profil  
 
 Tytuł:
Post: wtorek 12 paź 2010, 20:29 
Offline
Awatar użytkownika

Rejestracja: środa 03 lut 2010, 21:38
Posty: 3371
Lokalizacja: Kraków
no to moze popularne KDA 20-22L


Na górę
 Wyświetl profil  
 
 Tytuł:
Post: wtorek 12 paź 2010, 21:15 
Offline
Awatar użytkownika

Rejestracja: poniedziałek 01 lut 2010, 11:29
Posty: 10542
Lokalizacja: Mikoszewo
RCTimery też się sprawdzają....


Na górę
 Wyświetl profil  
 
 Tytuł:
Post: wtorek 12 paź 2010, 21:48 
Offline
Awatar użytkownika

Rejestracja: niedziela 07 lut 2010, 15:24
Posty: 9005
Lokalizacja: Bytom
RcTimerów nie ma w HC, a gość się uparł na zakupy tam...

_________________
Pzdr. -----MIŚ-----


Na górę
 Wyświetl profil  
 
 Tytuł:
Post: wtorek 12 paź 2010, 22:15 
Offline
Awatar użytkownika

Rejestracja: poniedziałek 01 lut 2010, 11:29
Posty: 10542
Lokalizacja: Mikoszewo
A racja - sorki.... :oops:


Na górę
 Wyświetl profil  
 
 Tytuł:
Post: środa 13 paź 2010, 01:09 
Offline
Awatar użytkownika

Rejestracja: czwartek 12 sie 2010, 22:53
Posty: 62
Lokalizacja: Grays
trudno to kupie w innym miejscu ,czyli RC timery mówicie ? Swoja droga te KDE to chyba przyciężkawe z deka są co ?


Na górę
 Wyświetl profil  
 
 Tytuł:
Post: środa 13 paź 2010, 08:46 
Offline

Rejestracja: poniedziałek 14 cze 2010, 17:26
Posty: 323
Lokalizacja: Mielec
KDA 20-28 ;-)

_________________
Ale ja się nie znam więc nie ponoszę odpowiedzialności za skutki wynikłe z jakichkolwiek decyzji podjętych na podstawie moich wypowiedzi :-)

Obrazek


Na górę
 Wyświetl profil  
 
 Tytuł:
Post: środa 13 paź 2010, 15:16 
Offline
Awatar użytkownika

Rejestracja: czwartek 12 sie 2010, 22:53
Posty: 62
Lokalizacja: Grays
nie ma ich na stanie juz trochę :(


Na górę
 Wyświetl profil  
 
 Tytuł:
Post: środa 13 paź 2010, 16:27 
Offline
Awatar użytkownika

Rejestracja: wtorek 02 lut 2010, 13:05
Posty: 2245
Lokalizacja: Warszawa
No jakiś tydzień. Kupiłem ostatnie sztuki Dawidowi.

_________________
pozdrawiam
Marcin


Na górę
 Wyświetl profil  
 
 Tytuł:
Post: środa 13 paź 2010, 19:11 
Offline
Awatar użytkownika

Rejestracja: środa 03 lut 2010, 21:38
Posty: 3371
Lokalizacja: Kraków
Sławek pisze:
KDA 20-28 ;-)


wiekszosc ludzi (przynajmniej na rcg) uzywa chyba kda 20-22l a te sa dostepne:
http://www.hobbycity.com/hobbycity/stor ... oduct=4700

osobiscie mam rctimery i nie chce Wam mowic co te silniki juz przezyly (dzisiaj np. tylko dwa mocne dzwony) a na razie lozyska i oski oryginalne (zapasowe leza i sie kurza).


Na górę
 Wyświetl profil  
 
 Tytuł:
Post: środa 13 paź 2010, 19:16 
Offline

Rejestracja: poniedziałek 14 cze 2010, 17:26
Posty: 323
Lokalizacja: Mielec
Ja mam 20-28 i są ok ;)

Pozdr

_________________
Ale ja się nie znam więc nie ponoszę odpowiedzialności za skutki wynikłe z jakichkolwiek decyzji podjętych na podstawie moich wypowiedzi :-)

Obrazek


Na górę
 Wyświetl profil  
 
 Tytuł:
Post: środa 13 paź 2010, 19:56 
Offline
Awatar użytkownika

Rejestracja: poniedziałek 01 lut 2010, 11:29
Posty: 10542
Lokalizacja: Mikoszewo
Cholo - które RCTimery masz?


Na górę
 Wyświetl profil  
 
 Tytuł:
Post: środa 13 paź 2010, 20:14 
Offline
Awatar użytkownika

Rejestracja: środa 03 lut 2010, 21:38
Posty: 3371
Lokalizacja: Kraków
Verid pisze:
Cholo - które RCTimery masz?


no te:
http://www.rctimer.com/index.php?gOo=go ... oductname=


Na górę
 Wyświetl profil  
 
 Tytuł:
Post: środa 13 paź 2010, 23:26 
Offline
Awatar użytkownika

Rejestracja: poniedziałek 01 lut 2010, 11:29
Posty: 10542
Lokalizacja: Mikoszewo
A widzisz - ja te mniejsze, kopie Emaxów...


Na górę
 Wyświetl profil  
 
 Tytuł:
Post: środa 13 paź 2010, 23:47 
Offline
Awatar użytkownika

Rejestracja: niedziela 07 lut 2010, 15:24
Posty: 9005
Lokalizacja: Bytom
No ja też mam te większe, tyle że 1000kv. Dobrze się sprawują z 9x5x3, ale na 10x4.7 mają za wysokie kv. A jak się sprawują te kopie Emaxów :?:

_________________
Pzdr. -----MIŚ-----


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 18 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna

Strefa czasowa UTC+1godz.


Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości


Nie możesz tworzyć nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Przejdź do:  
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Group

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z . Polityką prywatności
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce lub konfiguracji usługi.