Zanim...
Zanim...

Zanim...


Polskie Forum FPV

Forum modelarzy i pilotów FPV
Dzisiaj jest poniedziałek 18 gru 2017, 00:26


Strefa czasowa UTC+1godz.




Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 22 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2
Autor Wiadomość
Post: czwartek 19 paź 2017, 07:26 
Offline
Awatar użytkownika

Rejestracja: wtorek 26 lip 2011, 20:03
Posty: 3219
Lokalizacja: Strefa G
A tak z ciekawości odbiegając od tematu. Posiadam kamerkę polecaną 600TVL sony kupiąną jakieś 2 lata temu ;) Czy od tego czasu wyszło coś dużo lepszego ?

_________________
Pozdrawiam Damian :-)


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: czwartek 19 paź 2017, 07:34 
Offline
Awatar użytkownika

Rejestracja: poniedziałek 01 lut 2010, 11:29
Posty: 10562
Lokalizacja: Mikoszewo
Nie dawniej jak miesiąc temu Rybskee zadał identyczne pytanie:

viewtopic.php?f=41&t=42203

Sądząc po opinii Piotrowego, trzeba by pożegnać leciwą PZ0420H i rozejżeć się za Swift'em czy Eagle'm.

_________________
Ten wredny...


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: czwartek 19 paź 2017, 11:38 
Offline
Awatar użytkownika

Rejestracja: wtorek 26 lip 2011, 20:03
Posty: 3219
Lokalizacja: Strefa G
Wyczytałem, że te kamerki runcam mają zasilanie w zakresie 5-35V DC więc wystarczy mi jedna przetwornica :)

_________________
Pozdrawiam Damian :-)


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: piątek 20 paź 2017, 12:21 
Offline
Awatar użytkownika

Rejestracja: czwartek 20 gru 2012, 02:14
Posty: 1330
Lokalizacja: Berlin
Verid pisze:
Nie dawniej jak miesiąc temu Rybskee zadał identyczne pytanie:

viewtopic.php?f=41&t=42203

Sądząc po opinii Piotrowego, trzeba by pożegnać leciwą PZ0420H i rozejżeć się za Swift'em czy Eagle'm.


Weź mi nie przypominaj :lol: :lol: :lol: Dosłownie tydzień po tym, jak się spytałem to mój Pixim dziwnym trafem się obraził i wyzionął ducha. Od tego czasu nie lubie Piotra :D

No i mam tego Runcama, spoko zabawka, mega duży rozstrzał napięcia na którym pracuje (5-36V), mały i lekki. Polecam :)

Nie zasilałbym serw i kamerki z jednego beca mimo, że zapewne nie używasz jakiś super mocnych serw to i tak spadki napięcia mogą być.

_________________
Discovery Pro :)
Zephyr ZII
RYGS


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: piątek 20 paź 2017, 14:25 
Offline
Awatar użytkownika

Rejestracja: wtorek 02 lut 2010, 14:16
Posty: 2976
Lokalizacja: Warszawa
Rybskee pisze:
Weź mi nie przypominaj :lol: :lol: :lol: Dosłownie tydzień po tym, jak się spytałem to mój Pixim dziwnym trafem się obraził i wyzionął ducha. Od tego czasu nie lubie Piotra :D

Buuuaaaa czary panie :-P Data przydatności do spożycia się skończyła :lol:


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: niedziela 05 lis 2017, 10:15 
Offline
Awatar użytkownika

Rejestracja: piątek 03 kwie 2015, 07:04
Posty: 1493
Lokalizacja: Schwerin
I jak, 80 km zrobione?


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: niedziela 05 lis 2017, 11:06 
Offline
Awatar użytkownika

Rejestracja: wtorek 26 lip 2011, 20:03
Posty: 3219
Lokalizacja: Strefa G
Czekam aż mi kamerka rucam dojdzie, wtedy zobaczę ile link RC i video pozwoli.

_________________
Pozdrawiam Damian :-)


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 22 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2

Strefa czasowa UTC+1godz.


Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość


Nie możesz tworzyć nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Przejdź do:  
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Group

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z . Polityką prywatności
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce lub konfiguracji usługi.