Zanim...
Zanim...



Polskie Forum FPV

Forum modelarzy i pilotów FPV
Dzisiaj jest wtorek 14 lip 2020, 13:22

Strefa czasowa UTC+1godz.




Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 629 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 38, 39, 40, 41, 42
Autor Wiadomość
Post: czwartek 17 paź 2019, 06:41 
Offline
Awatar użytkownika

Rejestracja: środa 21 sie 2013, 22:04
Posty: 3507
Lokalizacja: Olsztyn
kuczy, fajne fotki i fajnie Ci się te suwaki poustawiały ;-) ta cukierkowość daje trochę radości w tej smutnej porze roku ;-)

_________________
"Jak mądrze zadawać pytania"

Polska Giełda Modelarska i FPV na facebooku


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: sobota 07 gru 2019, 17:37 
Offline
Awatar użytkownika

Rejestracja: wtorek 17 lis 2015, 22:03
Posty: 2168
Lokalizacja: Gdynia
Wczoraj stworzyłem "profil pilota" na stronie PansaUTM, a dzisiaj mój Tarocik został dodany do "parku maszyn":
dron.jpg
dron.jpg [ 102.45 KiB | Przeglądany 1968 razy ]


Więcej o systemie PansaUTM:
viewtopic.php?f=53&t=46826&p=571927

Poniżej zdjęcia - ponieważ w sumie nie dawałem aktualnych, a trzeba czymś wypełnić post :D
DSC07485_resize.jpg
DSC07485_resize.jpg [ 253.24 KiB | Przeglądany 1968 razy ]
DSC07486_resize.jpg
DSC07486_resize.jpg [ 239.83 KiB | Przeglądany 1968 razy ]

_________________
Andrzej "Kuczy"

Moje quadro TAROT class 780 - w trakcie budowy: http://rc-fpv.pl/viewtopic.php?f=27&t=36286
Moja piękna S-500 [Zakończona]: http://rc-fpv.pl/viewtopic.php?f=27&t=31760


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: sobota 18 sty 2020, 22:55 
Offline
Awatar użytkownika

Rejestracja: wtorek 17 lis 2015, 22:03
Posty: 2168
Lokalizacja: Gdynia
Co by nie było, że nic się nie dzieje, Dzisiaj wgrałem ArduCopter v.4.0.

Po wgraniu okazało się, że nawet przed uzbrojeniem silników ESC dostawały z Pixhawka jakieś śmieci, co objawiało się poruszaniem śmigieł o część obrotu w losową stronę i w losowym czasie. (dość słaba opcja jeśli ma się śmigła umocowane na stałe).
- Po kalibracji ESC wszystko jest OK. (ps. steruję nimi poprzez "OneShot125" - to tak dla potomnych.

Zanim jednak wgrałem update - trochę przewietrzyłem drona, korzystając z pięknej wiosny w zimie tego roku :D.
kilka zdjęć oraz film p.t. - "bo po co lądować na ziemi, jak można gdzie indziej":


foto-3_resize.jpg
foto-3_resize.jpg [ 291.92 KiB | Przeglądany 1692 razy ]
foto-2_resize.jpg
foto-2_resize.jpg [ 376.53 KiB | Przeglądany 1692 razy ]
foto_resize.jpg
foto_resize.jpg [ 282.17 KiB | Przeglądany 1692 razy ]

_________________
Andrzej "Kuczy"

Moje quadro TAROT class 780 - w trakcie budowy: http://rc-fpv.pl/viewtopic.php?f=27&t=36286
Moja piękna S-500 [Zakończona]: http://rc-fpv.pl/viewtopic.php?f=27&t=31760


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: środa 01 kwie 2020, 20:04 
Offline
Awatar użytkownika

Rejestracja: wtorek 17 lis 2015, 22:03
Posty: 2168
Lokalizacja: Gdynia
Podczas kwarantanny, kuczy się nudzi :-D - czy jakoś tak :-D

Nie, nie nudze się, pracuję na HomeOffice - okazuje się, że Hardwareowiec również może pracować On-Line :mrgreen: - nie pytajcie :lol:
Po pierwsze siedzę nad swoim systemem sterowania aparatem - i tym razem czekam na konkret aby pokazać.
Po drugie - zanim zakaz wychodzenia z domu był powszechny i bardzo rygorystyczny - zrobiłem swoim NEXem kilka fotek pustej Gdyni (kliknijcie)

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek



Nie sądziłem, że będą to prawdopodobnie jedne z ostatnich zdjęć wykonanych moim Sony NEX5-R, ponieważ...........
TA - DAAAAAAM !!!!! - po tak długim czasie, udało mi się zakupić w bardzo dobrej cenie...... SONY ALPHA 6000 !!!!
Stan aparatu możecie sprawdzić na załączonych zdjęciach, ale oceniajcie samo body, ponieważ obiektyw jest przełożony z NEXa ;)

Aparat przyszedł dzisiaj (1 kwietnia 2020) i jestem na razie zachwycony tym małym potworkiem. Waga z obiektywem: 448g NEX plasował się z tym obiektywem podobnie: 395g więc dron będzie dzwigał.... 53g więcej ;) - jakoś da radę. Do wymiany mam konwerter HDMI->AV (inna wielkość HDMI) i to jedynie póki co może opóźnić pierwszy wylot i zdjęcia (o coronavirusie nie wspomnę, bo to niezależne ode mnie)
Jeszcze jeden parametr: Shutter count: 19661 - z takim przebiegiem został kupiony.

Tak wiem - to już choroba, której nie da się wyleczyć... - idzie nowe, prawo dronowe UE, są zajebiste DJIe.... - a ja robię swoje i jest mi z tym dobrze. W końcu na tym polega hobby, prawda? :mrgreen: - no to dosyć gadania, uprzejmie proszę o wrażenia ze zdjęć pustego miasta.... - oraz nowego dziecka w mojej rodzinie....
aaaaa....... ZDROWIA ŻYCZĘ !!!!!

a6000_01.jpg
a6000_01.jpg [ 121.56 KiB | Przeglądany 1380 razy ]
a6000_02.jpg
a6000_02.jpg [ 124.12 KiB | Przeglądany 1380 razy ]
a6000_03.jpg
a6000_03.jpg [ 139.16 KiB | Przeglądany 1380 razy ]
a6000_04.jpg
a6000_04.jpg [ 129.32 KiB | Przeglądany 1380 razy ]
a6000_05.jpg
a6000_05.jpg [ 152.76 KiB | Przeglądany 1380 razy ]
a6000_06.jpg
a6000_06.jpg [ 170.57 KiB | Przeglądany 1380 razy ]
a6000_07.jpg
a6000_07.jpg [ 106.19 KiB | Przeglądany 1380 razy ]

_________________
Andrzej "Kuczy"

Moje quadro TAROT class 780 - w trakcie budowy: http://rc-fpv.pl/viewtopic.php?f=27&t=36286
Moja piękna S-500 [Zakończona]: http://rc-fpv.pl/viewtopic.php?f=27&t=31760


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: piątek 03 kwie 2020, 06:48 
Offline
Awatar użytkownika

Rejestracja: środa 21 sie 2013, 22:04
Posty: 3507
Lokalizacja: Olsztyn
Gratuluję zakupu :-D
kuczy pisze:
Jeszcze jeden parametr: Shutter count: 19661 - z takim przebiegiem został kupiony.

Pytanie jaki ma przebieg video, tego licznik nie pokaże a te aparaty ze względu na swoje możliwości używane są często przez weselnych kamerunów i nie tylko ;-)

_________________
"Jak mądrze zadawać pytania"

Polska Giełda Modelarska i FPV na facebooku


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: niedziela 05 kwie 2020, 21:34 
Offline
Awatar użytkownika

Rejestracja: wtorek 17 lis 2015, 22:03
Posty: 2168
Lokalizacja: Gdynia
PiotrSz, Jaki ma przebieg Video - tego nie wiem.
Wiesz, z biegiem lat staram się godzić z tym, że jeśli kupuję coś z drugiej ręki, to nie kupuję glanc-nówki z salonu, i jest to zawsze jakiś kompromis. Właściwie większosć mojej konstrukcji jest tak zbudowana wystarczy spojrzeć na ilość gimbali jaka się przewinęła. Każdy z nich był lepszy od poprezedniego a i większość też z drugiej ręki.

Póki co, to do aparatu zakupiłem:
Kartę pamięci 64GB (do 90Mb/s zapisu, 170Mbit/s odczytu): https://www.cyfrowe.pl/karta-pamieci-sa ... -u3-p.html
- zakup spowodowany mało zrozumiałym ograniczeniem video w Sony - karta może być nie wiadomo, jak szybka, ale jeśli nie ma min. 64GB, to nie możliwe jest nagrywanie video w Sonowym formacie "XAVC S" - a tak się składa, że mam 3 karty po 32GB... Trudno. na pewno się przyda, max bitrate tego formatu to 50Mbit/s więc spoko. radzi sobie (muszę bardziej ogarnąć obróbkę video, to się pochwalę)
Zestaw Rotin do czyszczenia matrycy: https://www.cyfrowe.pl/aparaty/rotin-ze ... yp:-a.html
- chcę zrobić to raz porządnie zestawem, z Video poniżej wychodzi, że trzymając się instrukcji - nie będzie to aż tak straszne. NEXa dawałem chyba 2x do czyszczenia w zakłądzie foto, ale jest jak jest, raz, że zakłady zamknięte a dwa - chcę nauczyć się samemu dbać o sprzęt w tym zakresie.
Konwerter HDMI->AV o jakim wspominałem - kupiony za pośrednictwem Facebooka, dałem ogłoszenie na DronesPolska, znalazł się dobry człowiek któremu leżał zbędnie "w szpargałach".

OK. ze zdjęć jakie zrobiłem - skoro latać dronem nie latam (słyszałem już o kilku mandatach za "latanie ot tak, dla siebie") - to zdjęcia z poziomu ziemi. Daję linki do dysku google, aby można było sobie je obejrzeć z bliska, ew. pobrać i popatrzyć na kompie.
Poniżej też fajny film dotyczący czyszczenia matrycy - Dla mnie przydatną nowością był sposób sprawdzania "syfów" na matrycy. Najczęściej fotografowałem niebo, nie zawsze była pogoda itp... a tu tak banalnie i prosto można zrobić to w domu :D

Zdjęcie 1 - Mostek w parku: https://drive.google.com/open?id=1pHGQM ... JqOWqe--SK
Zdjęcie 2 - Nocne: https://drive.google.com/open?id=1JRE7- ... KDRmJCSVFG
Zdjęcie 3 - Kościół: https://drive.google.com/open?id=1hPdd9 ... N3Pxkptr83

EDIT: Dodaję film, format XAVCS, 25fps, 50Mb/s, ISO 100, Shutter 1/100s, przysłona za to duża (ok 18?) więc widać jak na dłoni wszystkie syfki na matrycy.
podkolorowane w AdobePremiere, bo nagrywane zgodnie z zaleceniami na dość "płaskim" profilu (niestety dloga nie ma). render tak samo 50Mbps - a co z tego zrobił YouTube, to już nie mam na to wpływu:


Film dotyczący czyszczenia matrycy podobnym zestawem do zamówionego:

_________________
Andrzej "Kuczy"

Moje quadro TAROT class 780 - w trakcie budowy: http://rc-fpv.pl/viewtopic.php?f=27&t=36286
Moja piękna S-500 [Zakończona]: http://rc-fpv.pl/viewtopic.php?f=27&t=31760


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: czwartek 23 kwie 2020, 19:36 
Offline
Awatar użytkownika

Rejestracja: wtorek 17 lis 2015, 22:03
Posty: 2168
Lokalizacja: Gdynia
Mamy 23 kwietnia, i od poprzedniago posta troszke się tam ruszyło.

Przede wszystkim - wyczyściłem matrycę.
Zużyłem chyba 5szt szpatułek, ale w końcu udało mi się zrobić to dobrze. Potwierdzam, że nie taki diabeł straszny - emocje były, ale na spokojnie można to zrobić bez uszkadzania matrycy.
Coś nie-związanego z dronami - dokupiłem przejściówkę obiektywu na 42mm, dzięki czemu podłączyłem sobie obiektyw mojego starego aparatu Zenit - robi piękne rozmycia:
kwiat_rc.jpg
kwiat_rc.jpg [ 115.5 KiB | Przeglądany 1200 razy ]


No.. ale to nie forum fotograficzne, tylko dronowe, co nie? :D
Dzisiaj odbyłem pierwszy lot z A6000. Oczywiście w masce na ryjku, co nie było bardzo fajne (słabo w masce cokolwiek, latać też) ale dwie focie:
Gdynia1rcfpv.jpg
Gdynia1rcfpv.jpg [ 358.5 KiB | Przeglądany 1200 razy ]

Gdynia2rcfpv.jpg
Gdynia2rcfpv.jpg [ 383.61 KiB | Przeglądany 1200 razy ]


Jak dla mnie - w końcu porządna ostrość ;)
Kto chciałby 2x większe (2048x1152 - rozmiar jaki wrzucam na fb) to najlepiej sobie ściągnąć z Dysku:
https://drive.google.com/open?id=1vEgTW ... 6Pe-ggidXE
https://drive.google.com/open?id=1wNNFY ... Js5RXwPONT


Przy okazji zdjęć - ucze się cały czas, aby zdjęcia były lepsze - polecam włączyć sobie w Linkedin 30 dni "LinkedinLearn" za free - i np zainteresować się tym kursem:
https://www.linkedin.com/learning/light ... uick-fixes
- Można potem uzyskać cosik takiego (zawsze coś ;) )
cert.jpg
cert.jpg [ 95.26 KiB | Przeglądany 1200 razy ]

_________________
Andrzej "Kuczy"

Moje quadro TAROT class 780 - w trakcie budowy: http://rc-fpv.pl/viewtopic.php?f=27&t=36286
Moja piękna S-500 [Zakończona]: http://rc-fpv.pl/viewtopic.php?f=27&t=31760


Ostatnio zmieniony czwartek 23 kwie 2020, 19:45 przez kuczy, łącznie zmieniany 1 raz

Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: czwartek 23 kwie 2020, 19:41 
Offline
Awatar użytkownika

Rejestracja: piątek 03 kwie 2015, 07:04
Posty: 2210
Fajny ten certyfikat.


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: czwartek 23 kwie 2020, 19:49 
Offline
Awatar użytkownika

Rejestracja: wtorek 17 lis 2015, 22:03
Posty: 2168
Lokalizacja: Gdynia
maxiiii pisze:
Fajny ten certyfikat.


Dzięks - no.. powiem Ci, że sporo ostatnio wiedzy zdobywam, zdjęcia były tak hobbystycznie (chociaż kurs wiele mnie nauczył LR) ale poza tym to:
certy.jpg
certy.jpg [ 71.93 KiB | Przeglądany 1195 razy ]


Próbuję wykorzystać pracę na "Home-Office" i narodowe #siedzNaDu....e na coś pożytecznego ;)
- Altiuma znam lepiej niż opisuje kurs (sam się nauczyłem)... - ale właśnie dobrze mieć jakiś "ślad" że coś się umie ;)...

_________________
Andrzej "Kuczy"

Moje quadro TAROT class 780 - w trakcie budowy: http://rc-fpv.pl/viewtopic.php?f=27&t=36286
Moja piękna S-500 [Zakończona]: http://rc-fpv.pl/viewtopic.php?f=27&t=31760


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: czwartek 23 kwie 2020, 20:16 
Offline

Rejestracja: sobota 04 gru 2010, 21:19
Posty: 1092
Lokalizacja: Toruń
A ja mam pytanie trochę innej natury.
Nie boisz się latać na 4 silnikach? Chodzi mi o ataki np. mew. My mając swojego malucha (rozmiar Mavic Pro, wiem rozmiar robi różnicę) ;P niejednokrotnie musieliśmy zwiewać jak najszybciej na ziemie, bo by to się źle skoczyło i mam tu na myśli wysokości nawet 10-15m, gdybyśmy byli wyżej, to byśmy nie zdążyli uciec. Atakują gromadnie i to do wysokości jakiś 3m. Co sześć silników, to jednak sześć silników... Na pięciu wrócisz...


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: czwartek 23 kwie 2020, 20:33 
Offline
Awatar użytkownika

Rejestracja: wtorek 17 lis 2015, 22:03
Posty: 2168
Lokalizacja: Gdynia
labo pisze:
A ja mam pytanie trochę innej natury.
Nie boisz się latać na 4 silnikach? Chodzi mi o ataki np. mew. My mając swojego malucha (rozmiar Mavic Pro, wiem rozmiar robi różnicę) ;P niejednokrotnie musieliśmy zwiewać jak najszybciej na ziemie, bo by to się źle skoczyło i mam tu na myśli wysokości nawet 10-15m, gdybyśmy byli wyżej, to byśmy nie zdążyli uciec. Atakują gromadnie i to do wysokości jakiś 3m. Co sześć silników, to jednak sześć silników... Na pięciu wrócisz...


Ryzyko znam, bo mieszkając w Gdyni z mewami nie raz miałem do czynienia.
I powiem Ci, że gdzies nawet miałem film jak łobuzy mnie zmusiły do lądowania oddając przy okazji swoje nieczystości. Jeśli w pobliżu słyszę ich piękny jazgot, to nie raz rezygnuję. ale one się wściakają najbardziej podczas swojego okresu lęgowego, bardzo często siedząc na dachach budynków.
Co do 6 silników - i tak i nie, miałem też nieprzyjemność lecieć słabo dostrojoną oktą, która po odpięciu jednego silnika (nie pytaj) wywaliła sie na pole do góry nogami.

Jeśli zaś chodzi o mojego quadro: minimalnie mogą pomóc trzy łopaty, i fakt, że są składane. ale to wróżenie z fusów.
Dzisiejszy lot np... - był pionowo w górę w miejscu, gdzie w promieniu ok 50m nie było nic (trawa, jakaś budowa, baner reklamowy) - każdy lot jest ryzykiem i dlatego nigdy nie odlatuję dalej niż uważam za "w miarę bezpieczne". w sumie najwięcej emocji jest podczas lotu nad morzem. Z jednej strony spokojna głowa, bo jak spadnie to w wodę.... z drugiej zastanawiasz się czy chciałbyś utopić swoją pracę i kasę :D
Phantom, Inspire, i mniejsze - to też quadro... - wiem róznica wagi.. ale odpukać - na razie zdarzenie miałem jedno (wleciałem w drona kolegi na pusym polu - co ciekawe, Tarot leciał dalej ;) )

_________________
Andrzej "Kuczy"

Moje quadro TAROT class 780 - w trakcie budowy: http://rc-fpv.pl/viewtopic.php?f=27&t=36286
Moja piękna S-500 [Zakończona]: http://rc-fpv.pl/viewtopic.php?f=27&t=31760


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: piątek 01 maja 2020, 23:23 
Offline
Awatar użytkownika

Rejestracja: wtorek 17 lis 2015, 22:03
Posty: 2168
Lokalizacja: Gdynia
Ja i moje Tarociątko - dzisiaj mieliśmy przyjemność nagrać film na akcji "Światełko do nieba - podziękowanie medykom".
Poniżej samojebka drona, co by nie było, że go nie było :D - a no i klatka z filmu... - sam film będzie wykorzystany w materiałach akcji, może będzie wtedy ciekawiej jak materiał będzie już z wielu różnych kamer.

Ogólnie pochwale się tylko, że nasze UAVO Trójmiasto (https://www.facebook.com/groups/uavotrojmiasto/) zrobiło po raz pierwszy wspólne nocne nagrywanie w 3 miejscach Gdyni na kilka dronów jednocześnie.
Ja latałem nad "Uchem" z kolegą Wojtkiem, i wrażenia ze wspólnego lotu, z wcześniejszym ustaleniem zasad bezpieczeństwa, separacji itp... - bezcenne. Uważam, że odnieśliśmy sukces !
PS - Zakochałem się w A6000 - myślałem, że nocą będzie ogromny kłopot z szumem.... - a jak widać - "nic nie widać", a i ostrość jak na 1080p w 25FPS, i 1/50s.... chyba jest wystarczająca (nie modyfikowałem tej klatki - surowa "zrzutka" z odtwarzacza video - no zmniejszona, aby weszła na forum :cry: )!

Edit: zrobiłem już swoją skromną składankę:


tarot_sdn.jpg
tarot_sdn.jpg [ 251.4 KiB | Przeglądany 948 razy ]

ucho_small.jpg
ucho_small.jpg [ 144.39 KiB | Przeglądany 948 razy ]

_________________
Andrzej "Kuczy"

Moje quadro TAROT class 780 - w trakcie budowy: http://rc-fpv.pl/viewtopic.php?f=27&t=36286
Moja piękna S-500 [Zakończona]: http://rc-fpv.pl/viewtopic.php?f=27&t=31760


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: niedziela 24 maja 2020, 22:04 
Offline
Awatar użytkownika

Rejestracja: wtorek 17 lis 2015, 22:03
Posty: 2168
Lokalizacja: Gdynia
Panie i Panowie, nadszedł taki piękny dzień, którego żem się nie spodziewał.
Wpadła mi dodatkowa kaska za pewne zlecenie związane z dronami... - więc postanowiłem zainwestować w nową aparaturę, wraz z odbiornikiem:

radio.jpg
radio.jpg [ 32.63 KiB | Przeglądany 619 razy ]


Radiomaster TX16S - wersja na gimbalach Halla, 16 kanałów (zamiast obecnych 8).
Do tego odbiornik Jumper R8 (Jumper przekształcił się w części w Radiomaster) - Ma taką zaletę, że wspiera "od strzała" telemetrię Pixhawka.

Miałem przyjemność trzymać wersję TX16 w ręku - ta starsza wersja ma pewną skuchę, którą są połączenia taśmami - które z czasem nawalają - nowsza wersja TX16S ma już połączenia standardowymi kablami więc jest lepiej.
Co mnie przekonało do tej Aparatury ? - ano poniższe filmy:

Pierwszy film w skrócie - dla tych, którzy nie mają czasu (34s życia), kolejhne dla tych co się np nudzą na kwarantannie:






ps - podaję ceny, bo żona o wszystkim wie :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
w sumie kawałek prywaty w tym miejscu - zmiana miejsca pracy na lepiej płatne dało mi lekki "oddech" - piękna sprawa...


EDIT (12.06.2020)
Dodaję krótką notatkę. Sprzedający z AliExpress niestety nawalił z wysyłką, skutkiem czego dostałem zwrot kasy (opisałem to w temacie o przesyłkach więc nie będę się dublował).
w każdym razie, musiałem zamówić radio jeszcze raz, tym razem u innego sprzedawcy, ale za to sama aparatura była tańsza, co pozwoliło mi na zakup "kejsa" - bo co... - jak coś jest nowe to trzeba dbać, nie? :mrgreen:

Oto zamówienie z cenami na 12.06.2020:
zamowienie-2.jpg
zamowienie-2.jpg [ 95.07 KiB | Przeglądany 343 razy ]

_________________
Andrzej "Kuczy"

Moje quadro TAROT class 780 - w trakcie budowy: http://rc-fpv.pl/viewtopic.php?f=27&t=36286
Moja piękna S-500 [Zakończona]: http://rc-fpv.pl/viewtopic.php?f=27&t=31760


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: poniedziałek 29 cze 2020, 22:13 
Offline
Awatar użytkownika

Rejestracja: wtorek 17 lis 2015, 22:03
Posty: 2168
Lokalizacja: Gdynia
No to Panowie - marzenia się spełniają, mam już nową aparaturę (oraz 16 kanałowy odbiornik):

Apka1.jpg
Apka1.jpg [ 163.81 KiB | Przeglądany 264 razy ]
ReceiverR8.jpg
ReceiverR8.jpg [ 126.2 KiB | Przeglądany 264 razy ]


Aby nie dublować tematów, wszystko opisuję w nowym temacie poświeconej tej aparaturze:
viewtopic.php?f=4&t=47326&p=576767#p576767

a tu będę wrzucał co ciekawsze rzeczy, które faktycznie zmieniły mojego Tarota na lepsze ;)
- zapraszam do dyskusji o samej apce w podanym linku.

_________________
Andrzej "Kuczy"

Moje quadro TAROT class 780 - w trakcie budowy: http://rc-fpv.pl/viewtopic.php?f=27&t=36286
Moja piękna S-500 [Zakończona]: http://rc-fpv.pl/viewtopic.php?f=27&t=31760


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 629 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 38, 39, 40, 41, 42

Strefa czasowa UTC+1godz.


Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości


Nie możesz tworzyć nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Przejdź do:  
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Group

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z . Polityką prywatności
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce lub konfiguracji usługi.