Zanim...
Zanim...



Polskie Forum FPV

Forum modelarzy i pilotów FPV
Dzisiaj jest piątek 04 gru 2020, 09:04

Strefa czasowa UTC+1godz.




Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 38 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3  Następna
Autor Wiadomość
Post: wtorek 25 wrz 2018, 14:59 
Offline

Rejestracja: sobota 19 sty 2013, 10:25
Posty: 1403
Lokalizacja: Cieszyn
Fajna promocja na zestaw Frsky R9M + R9MM za 29.99$ dla posiadaczy Taranisa.
Żeby zamówić w promocyjnej cenie, trzeba w komentarzu przy podsumowaniu zamówienia wpisać nr seryjny aparatury Taranis, lub wrzucić fotkę swojej aparatury na fanpage sklepu HorusRC.
Wysyłka podobno ok. 15 Października.
Cena świetna, bo np. na banggood taki zestaw kosztuje 45$.

Edit. Przy rejestracji dostaje się 1000 punktów które są równowartością 1$, finalnie więc wychodzi 28.99$.

Edit2. Zapomniałem o linku do sklepu :lol:
https://www.horusrc.com/


Ostatnio zmieniony wtorek 25 wrz 2018, 20:40 przez skazi, łącznie zmieniany 2 razy

Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: wtorek 25 wrz 2018, 16:19 
Offline
Awatar użytkownika

Rejestracja: poniedziałek 02 wrz 2013, 21:12
Posty: 1076
Lokalizacja: Legnica
To ogólna promocja FrSky. I np na Allie też jest. Nie trzeba żadnego numeru Taranisa podawać.


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: wtorek 25 wrz 2018, 16:25 
Offline
Awatar użytkownika

Rejestracja: środa 19 mar 2014, 02:03
Posty: 8794
Lokalizacja: Polska
Baqsthc pisze:
To ogólna promocja FrSky. I np na Allie też jest. Nie trzeba żadnego numeru Taranisa podawać.

Za $29.99? Gdzie?


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: wtorek 25 wrz 2018, 16:27 
Offline
Awatar użytkownika

Rejestracja: poniedziałek 02 wrz 2013, 21:12
Posty: 1076
Lokalizacja: Legnica
To czasem nie Ty opierdzielasz za nie używanie wyszukiwarki? FrSky r9m na Allie wpisz.. Raczej znajdziesz..


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: wtorek 25 wrz 2018, 17:01 
Offline
Awatar użytkownika

Rejestracja: środa 19 mar 2014, 02:03
Posty: 8794
Lokalizacja: Polska
Baqsthc pisze:
To czasem nie Ty opierdzielasz za nie używanie wyszukiwarki? FrSky r9m na Allie wpisz.. Raczej znajdziesz..

Sprawdzilem to przed zadaniem pytania, niskie ceny ktore widzisz w wyszukiwarce odnosza sie do najtanszego wariantu oferty (czyli np. samego odbiornika czy anteny).

Pokaz gdzie na Ali znalazles combo za $29.99.


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: wtorek 25 wrz 2018, 17:05 
Offline

Rejestracja: sobota 19 sty 2013, 10:25
Posty: 1403
Lokalizacja: Cieszyn
Baqsthc pisze:
To czasem nie Ty opierdzielasz za nie używanie wyszukiwarki? FrSky r9m na Allie wpisz.. Raczej znajdziesz..

Tak się składa że ja też szukałem na Ali wcześniej jakie są ceny i poniżej 50$ nie widziałem. Tutaj za 28.99$, bo przy rejestracji dostaje się 1000 punków (1$) których można użyć przy zakupie.


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: wtorek 25 wrz 2018, 17:22 
Offline
Awatar użytkownika

Rejestracja: poniedziałek 02 wrz 2013, 21:12
Posty: 1076
Lokalizacja: Legnica
Kurna.. Głupi byłem że nie kupiłem... Wczoraj jak FrSky wrzucił te promo na Inastagram to znalazłem na alie za jakieś 110zl z groszem... Dzisiaj już nie ma -.-


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: wtorek 25 wrz 2018, 19:42 
Offline

Rejestracja: niedziela 25 sty 2015, 11:02
Posty: 27
Lokalizacja: Augustowo
W poniższym filmie info o sprzęcie i promocji.
W komentarzu filmu linki do sklepów z promocją.

https://youtu.be/B2wKsc3pFeg


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: wtorek 25 wrz 2018, 20:25 
Offline
Awatar użytkownika

Rejestracja: środa 19 mar 2014, 02:03
Posty: 8794
Lokalizacja: Polska
Baqsthc pisze:
Kurna.. Głupi byłem że nie kupiłem...

Wciaz mozesz na HorusRC...


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: wtorek 25 wrz 2018, 20:35 
Offline

Rejestracja: sobota 19 sty 2013, 10:25
Posty: 1403
Lokalizacja: Cieszyn
X1 pisze:
W poniższym filmie info o sprzęcie i promocji.
W komentarzu filmu linki do sklepów z promocją.

https://youtu.be/B2wKsc3pFeg

Chodzi Ci o te dwa sklepy, jeden w UK, a drugi na USA i Kanadę?
Tylko co to wnosi do tematu?
W tym w UK cena owszem 30 ale funtów plus wysyłka do Polski kolejne 13 funtów.
W tym drugim, cena to faktycznie 29.99$ ale wysyłka do Polski 23$...
pawelsky pisze:
Baqsthc pisze:
Kurna.. Głupi byłem że nie kupiłem...

Wciaz mozesz na HorusRC...

Dokładnie, tam zawsze 1$ taniej ;-)


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: środa 26 wrz 2018, 10:12 
Offline
Awatar użytkownika

Rejestracja: poniedziałek 15 lut 2010, 08:47
Posty: 182
Lokalizacja: Malbork
Za dużo tematów o R9M nie ma więc zapytam tu.
Jak jest ze współpracą R9M EU zamontowanym do radia non EU?
Pierwszego Taranisa Q7 dla wnuka kupiłem non UE i odbiorniki miałem w tym standardzie, więc jak sobie nabyłem Horusa co prawda EU, ale od razu dla zgodności poszedł na non EU i tego nie będę zmieniał.
Czy w takim przypadku moduł R9M EU bez problemu będzie współpracował?
Oczywiście w obu radiach.

_________________
Pozdrawiam
Andrzej


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: środa 26 wrz 2018, 10:41 
Offline
Awatar użytkownika

Rejestracja: środa 19 mar 2014, 02:03
Posty: 8794
Lokalizacja: Polska
Andych pisze:
Za dużo tematów o R9M nie ma więc zapytam tu.
Jak jest ze współpracą R9M EU zamontowanym do radia non EU?
Pierwszego Taranisa Q7 dla wnuka kupiłem non UE i odbiorniki miałem w tym standardzie, więc jak sobie nabyłem Horusa co prawda EU, ale od razu dla zgodności poszedł na non EU i tego nie będę zmieniał.
Czy w takim przypadku moduł R9M EU bez problemu będzie współpracował?
Oczywiście w obu radiach.

Dla jasnosci (bo bardzo czesto jest to mylone) - mowisz o firmware radia (OpenTX) czy modulu nadawczego (firmware w samym R9M)?


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: środa 26 wrz 2018, 10:50 
Offline
Awatar użytkownika

Rejestracja: poniedziałek 15 lut 2010, 08:47
Posty: 182
Lokalizacja: Malbork
Oczywiście że mówię o radiu, modułu jeszcze nie mam, dlatego pytam, jaki bedzie najlepszy?

_________________
Pozdrawiam
Andrzej


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: sobota 13 paź 2018, 11:47 
Offline

Rejestracja: poniedziałek 05 maja 2014, 21:11
Posty: 545
Lokalizacja: Biała Podlasla
Pewnie już wiesz dlaczego nikt Ci nie odpowiedział...
A jeśli nie, to.... Nie ma opcji żebyś używał bez problemów modułu noneu w Europie.
Będziesz miał albo problem z zasięgiem, albo problem z UKE. A może jeden i drugi.

Jedyną opcją jest dla nas moduł Eu.


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: sobota 13 paź 2018, 14:13 
Offline
Awatar użytkownika

Rejestracja: środa 19 mar 2014, 02:03
Posty: 8794
Lokalizacja: Polska
df2 pisze:
Pewnie już wiesz dlaczego nikt Ci nie odpowiedział...
A jeśli nie, to.... Nie ma opcji żebyś używał bez problemów modułu noneu w Europie.
Będziesz miał albo problem z zasięgiem, albo problem z UKE. A może jeden i drugi.

A gdzie Ty widzisz zeby Andych pytal o modul non-EU?


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 38 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3  Następna

Strefa czasowa UTC+1godz.


Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości


Nie możesz tworzyć nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Przejdź do:  
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Group

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z . Polityką prywatności
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce lub konfiguracji usługi.