Zanim...
Zanim...

Zanim...


Polskie Forum FPV

Forum modelarzy i pilotów FPV
Dzisiaj jest sobota 21 kwie 2018, 14:33


Strefa czasowa UTC+1godz.




Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 17 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna
Autor Wiadomość
Post: piątek 05 mar 2010, 14:59 
Offline
Awatar użytkownika

Rejestracja: poniedziałek 01 lut 2010, 02:25
Posty: 5802
Lokalizacja: Radzionków
[vimeo] tutaj link do filmu prosto z przegladarki [/vimeo]

[youtube] tutaj link do filmu prosto z przegladarki [/youtube]

Na przyklad:
Kod:

[vimeo]http://vimeo.com/9453224[/vimeo]

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=puSkP3uym5k[/youtube]


Poprobujcie sobie :)


Na górę
 Wyświetl profil  
 
 Tytuł:
Post: piątek 05 mar 2010, 15:55 
Offline
Awatar użytkownika

Rejestracja: niedziela 07 lut 2010, 15:24
Posty: 9099
Lokalizacja: Bytom

Działa :mrgreen:


Na górę
 Wyświetl profil  
 
 Tytuł:
Post: piątek 05 mar 2010, 16:01 
Offline
Awatar użytkownika

Rejestracja: poniedziałek 01 lut 2010, 10:40
Posty: 983
Lokalizacja: Nowy Targ
Brawo Misiu :) Awansowałeś na level 2. Aby awansować na level 3 wykonaj następujące zadania: Wklej 2 filmy w odpowiedniej kolejności: youtube, vimeo.
Powodzenia! :mrgreen:


Na górę
 Wyświetl profil  
 
 Tytuł:
Post: piątek 05 mar 2010, 16:04 
Offline
Awatar użytkownika

Rejestracja: niedziela 07 lut 2010, 15:24
Posty: 9099
Lokalizacja: Bytom
No co? Pozwolili popróbować, to spróbowałem :-P

_________________
Pzdr. -----MIŚ-----


Na górę
 Wyświetl profil  
 
 Tytuł:
Post: piątek 05 mar 2010, 16:22 
Offline
Awatar użytkownika

Rejestracja: poniedziałek 01 lut 2010, 12:23
Posty: 1690
Lokalizacja: Piekary Śląskie
Misiu Idealnie :mrgreen: przy okazji obejrzałem sobie filmik jeszcze raz :-) :-P

_________________
Pozdrawiam, Andrzej viewtopic.php?t=1441
Penguin 1720 Pixim 690,Diversity 900-2,5 GHz byJR65,Antena śledząca,Autopilot by Zbig, gogle Z800 ES Mordeczka2 Thomas 433MHz, BATMAN Y6 by JR65, SKŁADANY QUAD PANTHER NAZA V2, usługi CNC


Na górę
 Wyświetl profil  
 
 Tytuł:
Post: piątek 28 sty 2011, 15:06 
Offline
Awatar użytkownika

Rejestracja: niedziela 28 lut 2010, 14:24
Posty: 1595
Lokalizacja: podkarpackie
A czy ktoś wie jak zrobić żeby ta klatka która się pojawia w okienku filmu nie była losowa tylko taka jak my chcemy?
Czy da się coś takiego na YT zrobić?


Na górę
 Wyświetl profil  
 
 Tytuł:
Post: piątek 28 sty 2011, 15:28 
Offline
Awatar użytkownika

Rejestracja: poniedziałek 01 lut 2010, 02:25
Posty: 5802
Lokalizacja: Radzionków
NA vimeo da sie zrobic na pewno, na YT nie sprawdzalem. Musisz szukac w opcjach filmu "thumbnail" bodajze.

_________________
pozdrawiam
Michał


Na górę
 Wyświetl profil  
 
 Tytuł:
Post: piątek 28 sty 2011, 15:38 
Offline
Awatar użytkownika

Rejestracja: środa 26 maja 2010, 21:40
Posty: 2506
Lokalizacja: Poznań
na YT zauważyłem że klatka nie jest losowa a dokładnie z połowy filmu :-) przynajmniej w większości filmów

_________________
...i tak nie skończysz na jednym ani na dwóch :-)


Na górę
 Wyświetl profil  
 
 Tytuł:
Post: piątek 28 sty 2011, 15:40 
Offline
Awatar użytkownika

Rejestracja: poniedziałek 01 lut 2010, 02:25
Posty: 5802
Lokalizacja: Radzionków
Na YT dostajesz 3 do wyboru, ale swoją wybraną chyba rownież można wkleić.

_________________
pozdrawiam
Michał


Na górę
 Wyświetl profil  
 
 Tytuł:
Post: piątek 28 sty 2011, 17:38 
Offline
Awatar użytkownika

Rejestracja: niedziela 28 lut 2010, 14:24
Posty: 1595
Lokalizacja: podkarpackie
Cytuj:
Musisz szukac w opcjach filmu "thumbnail" bodajze

W YT czy mówisz o etapie tworzenia filmu??

Cytuj:
Na YT dostajesz 3 do wyboru

No faktycznie znalazłem.
Ale nie widzę żeby można było dowolną.


Na górę
 Wyświetl profil  
 
 Tytuł:
Post: piątek 28 sty 2011, 18:19 
Offline
Awatar użytkownika

Rejestracja: poniedziałek 01 lut 2010, 02:25
Posty: 5802
Lokalizacja: Radzionków
Miniatury video sie to tam nazywa, pokazywac bedzie sie ta którą podświetlisz (na żółto).

_________________
pozdrawiam
Michał


Na górę
 Wyświetl profil  
 
 Tytuł:
Post: poniedziałek 06 maja 2013, 16:14 
Offline
Awatar użytkownika

Rejestracja: wtorek 12 cze 2012, 15:33
Posty: 165
Lokalizacja: Bielsko
Na YT mozna wybrac pomiedzy 3 klatkami z filmu , ale jak chcemy dac swoje zdjecie to najpierw YT musi dac nam taka opcje.

Pozdrawiam Tytan


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: środa 11 lut 2015, 19:54 
Offline
Awatar użytkownika

Rejestracja: poniedziałek 05 gru 2011, 23:29
Posty: 731
Lokalizacja: BIAŁYSTOK
A jak się teraz filmiki wrzuca? bo nie idzie przez video ani tak [youtube][/youtube]


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: środa 11 lut 2015, 20:13 
Offline
Awatar użytkownika

Rejestracja: środa 10 mar 2010, 15:21
Posty: 16381
Lokalizacja: AIP ENR 5.5 - AAA 153 :-)
Idzie przez [media]xxxxxxxxxxxxxx[/media] nie wiem czemu tak bo Markac to ponoć uzdrowił i miało iść przez [video] a nie idzie :roll:

_________________
infekcja FPV postępuje w zastraszającym tempie...


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: środa 11 lut 2015, 20:21 
Offline
Awatar użytkownika

Rejestracja: niedziela 07 lut 2010, 15:24
Posty: 9099
Lokalizacja: Bytom
Jak to się nie da przez video ?

Proszę bardzo...



A wpis wygląda tak:
Kod:
[video]https://www.youtube.com/watch?v=1_SQ2zqsqVE[/video]

_________________
Pzdr. -----MIŚ-----


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 17 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna

Strefa czasowa UTC+1godz.


Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość


Nie możesz tworzyć nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Przejdź do:  
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Group

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z . Polityką prywatności
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce lub konfiguracji usługi.