Zanim...
Zanim...



Polskie Forum FPV

Forum modelarzy i pilotów FPV
Dzisiaj jest środa 19 gru 2018, 08:59


Strefa czasowa UTC+1godz.




Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 6 ] 
Autor Wiadomość
Post: czwartek 28 cze 2018, 16:25 
Offline

Rejestracja: poniedziałek 25 cze 2018, 12:36
Posty: 1
Lokalizacja: Łwoicz
Hej,
jestem tu nowy i nie wszystko jeszcze zdążyłem przeczytać.
Chciałem zapytać czy można wyświetlić na filmie parametry lotu (wysokość, prędkość etc)
W GoPro można wyświetlić prędkość z jaka poruszała się kamera w czasie nagrania w danym momencie.
Będę bardzo wdzięczny za podpowiedz

Latam Mavic Air :)


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: czwartek 28 cze 2018, 20:36 
Offline
Awatar użytkownika

Rejestracja: piątek 05 cze 2015, 13:30
Posty: 515
Lokalizacja: Warszawa
W skrócie: nie nie można


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: czwartek 28 cze 2018, 20:48 
Offline
Awatar użytkownika

Rejestracja: środa 19 mar 2014, 02:03
Posty: 6696
Lokalizacja: Polska
MorF pisze:
W skrócie: nie nie można

Glupoty gadacie MorF


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: czwartek 28 cze 2018, 20:52 
Offline
Awatar użytkownika

Rejestracja: poniedziałek 01 lut 2010, 11:29
Posty: 11976
Lokalizacja: Mikoszewo
Owszem, można. Wymaga to trochę zabiegów i doczytania ale jak najbardziej można:
https://mavicpilots.com/threads/video-w ... info.2258/
https://fotografiacotidiana.com.br/mavi ... try-en-us/
To tak na szybko

_________________
Ten wredny...


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: piątek 29 cze 2018, 20:30 
Offline
Awatar użytkownika

Rejestracja: poniedziałek 24 paź 2016, 10:53
Posty: 114
Lokalizacja: Rybnik, śląsk
Ja polecam do tego program DashWare

_________________
DJI Phantom 3 Standard - sprzedany, Eachine E010, DJI Phantom 3 Professional


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: poniedziałek 02 lip 2018, 08:20 
Offline
Awatar użytkownika

Rejestracja: piątek 05 cze 2015, 13:30
Posty: 515
Lokalizacja: Warszawa
pawelsky pisze:
MorF pisze:
W skrócie: nie nie można

Glupoty gadacie MorF


A przeprosinki faktycznie nie wiedzialem ze dji gdzies zapisuje jakies metadane.


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 6 ] 

Strefa czasowa UTC+1godz.


Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość


Nie możesz tworzyć nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Przejdź do:  
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Group

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z . Polityką prywatności
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce lub konfiguracji usługi.