Zanim...
Zanim...



Polskie Forum FPV

Forum modelarzy i pilotów FPV
Dzisiaj jest wtorek 18 gru 2018, 17:02


Strefa czasowa UTC+1godz.




Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 5 ] 
Autor Wiadomość
Post: środa 05 sie 2015, 12:34 
Offline
Awatar użytkownika

Rejestracja: sobota 14 cze 2014, 20:03
Posty: 672
Lokalizacja: Siechnice
Witam,
jestem w miejscu z bardzo ograniczonym dostępem do internetu a rozkalibrował mi się gimbal.
Potrzebuje linku do 2.2b2 null bgc alexmos gimbal software * koniecznie wersja 2.2b2 NULL !
bardzo dziekuje za pomoc

_________________
Pioneer 1400 ( rozbity ), MX-2 rplanes ( utopiony ), DG-1000, Twinstar 2, Sbach 342, u can fly hype,


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: środa 05 sie 2015, 19:28 
Offline
Awatar użytkownika

Rejestracja: poniedziałek 01 lut 2010, 11:29
Posty: 11975
Lokalizacja: Mikoszewo
Chodzi ci o SimpleBGC_2_2_b2_null.hex? Daj maila na PW to ci podeślę.

_________________
Ten wredny...


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: środa 05 sie 2015, 21:42 
Offline
Awatar użytkownika

Rejestracja: sobota 23 kwie 2011, 22:57
Posty: 1157
Lokalizacja: Wa-wa
Andziak pisze:
bardzo ograniczonym dostępem do internetu a rozkalibrował mi się gimbal

Co za bzdura - ograniczony dostęp ale jednak jest. I 2ga sprawa - rozkalibrowanie gimbala wymaga TYLKO ponownej kalibracji a nie wymiany firmware !!!

Verid pisze:
Daj maila na PW to ci podeślę.

hmm, Verid dałeś się nabrać czy chwila słabości?


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: środa 05 sie 2015, 22:25 
Offline
Awatar użytkownika

Rejestracja: poniedziałek 01 lut 2010, 11:29
Posty: 11975
Lokalizacja: Mikoszewo
Rufio pisze:
hmm, Verid dałeś się nabrać czy chwila słabości?

Ale na co niby miałem się nabrać? Na ograniczony dostęp do internetu? Że niby to nie możliwe? A próbowałeś przeglądać net w Duszatynie albo w innym zapomnianym przez Boga i technologię miejscu mając na dodatek dziadowską komórkę? Posta byś dał radę wyskrobać po 15 minutach użerania się z zasięgiem ale o kopaniu po guglu zapomnij bo prędzej ci się wakacje skończą niż się czegoś doszukasz.

A co do tego co mu potrzebne to JEGO problem żeby to stwierdzić nie mój. Twierdzi że potrzebuje to mogę poratować. Nie rozumiem w czym ma być ta bzdura i chwila słabości...?

_________________
Ten wredny...


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: czwartek 06 sie 2015, 22:51 
Offline
Awatar użytkownika

Rejestracja: sobota 14 cze 2014, 20:03
Posty: 672
Lokalizacja: Siechnice
dziekuje chodzi o GUI firmware jest ok potrzebuje w gui power pitacha podnieść bo tak wieje ze rzuca na pitchu...
PS: zmien podpis bo do wrednego Ci daaaleeeekooooooooooooooo :)

_________________
Pioneer 1400 ( rozbity ), MX-2 rplanes ( utopiony ), DG-1000, Twinstar 2, Sbach 342, u can fly hype,


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 5 ] 

Strefa czasowa UTC+1godz.


Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości


Nie możesz tworzyć nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Przejdź do:  
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Group

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z . Polityką prywatności
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce lub konfiguracji usługi.