Mam projekt drivera ledów mocy jak ktoś potrzebuję mogę udostępnić. Bardzo prosty i tani. Można zwiększać prąd diód montując równolegle kilka układów. Od 350mA wzwyż. Na układzie A6260. Pozdro.
EDIT - scalenieWybacz że post pod postem ale sprawa opisu kontrolera Twojego Karwas. On nie daje 12V na wyjściu tylko podaje masę. 12V jest na stałe. Twój opis mógłby kogoś zmylić nieco i przez to zadawałby CI niepotrzebne pytania. BTW - świetny projekt :) Tak trzymaj.
Edit.
Spróbuj zminiaturyzować. Można zrobić na goldpinach raster 1,27

, a jak już 2,54 to spróbuj SMT no i mozna to byłoby upchac w mniej miejsca zabierające. Rezystory mam wrażenie że można zastosować by było 0603 albo nawet 0402 ;)
Edit 2:
Jeszcze jeden ficzer do Twojej płytki... Zrób extension board z driverami LED mocy na 750-1000mA. W tym celu wyprowadź goldpiny lub same wiercenia w PCB na środku płytki z sygnałami sprzed tranzystorów wyjściowych i zasilanie. Ten kto będzie chciał to sobie zamówi u Ciebie dodatkowo płytkę z driverami pradowymi a nie napięciowymi. Jakbyś przeprojektował dotychczaswy układ by wyjście było z otwartym emiterem a nie kolektorem to może udałoby CI się to załatwić PWM jakoś, aczkolwiek byłyby pewnie straty mocy, no i potrzebowałbyś sprzężenie zwrotne o prądzie na wyjściu... Masz spory temat do zabawy w dążeniu do doskonałości. Forma kanapki chyba byłaby lepsza bo bardziej elastyczna... Sam określ... Ja po prostu mam dziwne pomysły czasem

Edit kolejne:
Drogi Karwasie. Sterowniczek działa cudownie, ale jakby w programie tak dodać pola sygnalizujące zaświecenie diody celem zasymulowania zadziałania sterownika. Dla przeciętnego użyszkodnika zobaczenie efektu jeszcze przed wsadzeniem do sprzętu jest czymś nie zastapionym. Mały bajer a może ucieszy bardziej jak seria z pepeszy