Zanim...
Zanim...



Polskie Forum FPV

Forum modelarzy i pilotów FPV
Dzisiaj jest środa 23 paź 2019, 17:25


Strefa czasowa UTC+1godz.




Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 1914 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 124, 125, 126, 127, 128
Autor Wiadomość
Post: wtorek 13 lis 2018, 18:35 
Offline
Awatar użytkownika

Rejestracja: poniedziałek 05 gru 2011, 23:29
Posty: 741
Lokalizacja: BIAŁYSTOK
Jest może jakiś reset płytki KFC32FTB v2 podczas wgrywania iNav coś nie poszło i teraz komp w ogóle nie widzi kfc…..nic nie mogę zrobić ..hmmm


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: wtorek 13 lis 2018, 18:42 
Offline

Rejestracja: czwartek 01 sty 2015, 18:43
Posty: 339
Lokalizacja: W-wa
Zobacz tak:

Off
zakładasz zworkę boot
On
i wgrywasz

_________________
Helikoptery


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: wtorek 13 lis 2018, 18:54 
Offline
Awatar użytkownika

Rejestracja: poniedziałek 05 gru 2011, 23:29
Posty: 741
Lokalizacja: BIAŁYSTOK
Malina poszło dzięki ;)

Edit.
Jednak zrezygnowałem z iNav nie mam cierpliwości hehe wgrałem stary soft i wszystko jasne....
Pytanko z innej beczki jeżeli esc mam tylko z masą i sygnałem i nie chcem zasilać Kfc zewnętrznym becem ,w jaki sposób mogę uruchomić kanały 1234
Edit.
No dobra podepnę zewnętrzny bec


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: środa 10 kwie 2019, 22:18 
Offline

Rejestracja: poniedziałek 15 paź 2012, 11:37
Posty: 83
Lokalizacja: BRZEG
cześć
mam problem z uzbrojeniem silnika soft v72 w skrzydełku
samolot jest cały skonfigurowany oprócz arm nie wyświetla mi się na zielono w ustawieniu przełączników
od czego arm jest zależne?


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: czwartek 11 kwie 2019, 07:22 
Offline
Awatar użytkownika

Rejestracja: środa 19 paź 2011, 10:43
Posty: 884
Lokalizacja: Strzelce Opolskie
Od konta nachylenia może leży krzywo model

_________________
DJI Mavic 2 Zoom
Deproniaczek kombat
Patyczak KFC32FTB
Legwan KFC32+OSD
Tello T1d WiFi expand 2
Align T-Rex450Plus
Mini X KFC32+OSD
Chasser C1 KFC32FTB
Race 250 KFC32F1
Motorówka RC
Nano Quad 90mm
SW1900 KFC32FTB
Vega 1600 FY30-A


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: czwartek 11 kwie 2019, 13:50 
Offline
Awatar użytkownika

Rejestracja: poniedziałek 28 sty 2013, 19:08
Posty: 814
Lokalizacja: lubelskie
Tryb STAB nie może być włączony jeśli chcesz uzbroić silnik.

_________________
EASY STAR II 1800mm+KFC32FTB - RC:TaranisQ7-Frsky-100mW+Patch14dbi ,AV:500mW 5.8GHz+Patch 23dBi , Z-84(APM),QLRS-4SLion3500mAh-60kmUAV


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: czwartek 11 kwie 2019, 21:19 
Offline

Rejestracja: poniedziałek 15 paź 2012, 11:37
Posty: 83
Lokalizacja: BRZEG
dzięki bardzo działa


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: czwartek 12 wrz 2019, 14:33 
Offline

Rejestracja: poniedziałek 20 sty 2014, 13:58
Posty: 83
Lokalizacja: Biłgoraj
Czy latanie misji (waypointów) na starym KFC32FTB z wgranym inav 1.7.3 jest wykonalne?
Dokładnie chodzi mi o przesyłanie telemetrii. Jak rozumiem wbudowany eleres obsługuje tylko swoją telemetrię i przesłanie innych protokołów jest niemożliwe.
Trzeba by dołożyć dodatkowy link łączony do uarta w modelu i dodatkowe GS na ziemi?


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: czwartek 12 wrz 2019, 14:46 
Offline
Awatar użytkownika

Rejestracja: niedziela 07 lut 2010, 15:24
Posty: 9186
Lokalizacja: Bytom
W TX eleresa możesz wybrać format telemetrii eleres albo frsky. Jak chcesz inny to tak jak pisałeś, dodatkowy link podłączony do uarta w modelu i dodatkowy GS.

_________________
Pzdr. -----MIŚ-----


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 1914 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 124, 125, 126, 127, 128

Strefa czasowa UTC+1godz.


Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 10 gości


Nie możesz tworzyć nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Przejdź do:  
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Group

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z . Polityką prywatności
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce lub konfiguracji usługi.