Zanim...
Zanim...

Zanim...


Polskie Forum FPV

Forum modelarzy i pilotów FPV
Dzisiaj jest poniedziałek 11 gru 2017, 22:02


Strefa czasowa UTC+1godz.




Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 1 ] 
Autor Wiadomość
Post: niedziela 13 sie 2017, 19:57 
Offline

Rejestracja: środa 02 mar 2016, 13:40
Posty: 151
chyba upaliłem konektor z oznaczeniem ground w kamerce. Inne miejsca nie wyglądają podejrzanie. Kabel miał odwróconą polaryzację. Wtyczka pasowała, ale nie zwróciłem uwagi na kolory kabli. Kamerka działa dopóki nie odpalę silników, wtedy ma zakłócenia. Jest ona podłączona bezpośrednio do baterii quada. Po podłączeniu do osobnej baterii i położeniu blisko silników, nie ma zakłóceń.
Da radę to wylutować i wstawić tam coś innego? Trochę lipa bo lut jest z dwóch stron. Może problem jest gdzie indziej?

https://www.youtube.com/watch?v=OUtWaVs31-8

edit:
znalazłem coś takiego, co możliwe, że by pomogło
https://abc-rc.pl/filtr-fpv-1a-rtf-lc
jednak z opisu wynika że jest od 2s, a ja potrzebuję na 1s w podobnych gabarytach


kamerka.jpg
kamerka.jpg [ 159.78 KiB | Przeglądany 277 razy ]

_________________
Parrot bebop 2 + Skycontroller 2, 250-ka, Eachine XQ90, Rayline R8
Na górę
 Wyświetl profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 1 ] 

Strefa czasowa UTC+1godz.


Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość


Nie możesz tworzyć nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Przejdź do:  
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Group

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z . Polityką prywatności
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce lub konfiguracji usługi.