Zanim...
Zanim...

Zanim...


Polskie Forum FPV

Forum modelarzy i pilotów FPV
Dzisiaj jest piątek 15 gru 2017, 03:45


Strefa czasowa UTC+1godz.




Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 6 ] 
Autor Wiadomość
Post: wtorek 08 sie 2017, 16:36 
Offline
Awatar użytkownika

Rejestracja: niedziela 25 sty 2015, 17:33
Posty: 202
Lokalizacja: Chełm
Witam kupiłem tą kamerę i chciałem podłączyć do fpv optymistycznie wypiąłem starą sj4000 wpinam sj7 i zasadzka inna wtyczka usb inna zamiast micrio usb jast usb mini B o ile się nie mylę . Może ktoś przerabiał podłączenia i zna rozpiskę tej wtyczki do sj7 chodzi o wyjście wideo kable widzę są dostępne ale na dziś tylko na aliexpress .

_________________
Quad Blade 350 Carbon , Naza rama robiona 470 Carbon, Mydelniczka PH 4


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: wtorek 08 sie 2017, 17:17 
Offline

Rejestracja: niedziela 07 gru 2014, 19:59
Posty: 86
Lokalizacja: Zambrów
Kup przejsciówkę z mini na micro za 5 zł i po sprawie. Z jakim OSD pracowała ci sj4000?


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: wtorek 08 sie 2017, 17:54 
Offline
Awatar użytkownika

Rejestracja: niedziela 25 sty 2015, 17:33
Posty: 202
Lokalizacja: Chełm
Wtyczkę podciąłem aby wlazła zaczepia o gimbal to przejściówka nie wejdzie tym bardziej no może jakoś dojdę albo przejściówkę ,,przedzwonię" Moje OSD właziło w osd kamery więc nie przyda ci się bo z kamery wyłączałem zawsze aby wszystko nie było na kupie .

_________________
Quad Blade 350 Carbon , Naza rama robiona 470 Carbon, Mydelniczka PH 4


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: wtorek 08 sie 2017, 21:36 
Offline

Rejestracja: niedziela 07 gru 2014, 19:59
Posty: 86
Lokalizacja: Zambrów
Pytam się o OSD, ponieważ moje MinimOSD niezbyt współpracuje z obrazem video z SJcam 5000x elite.


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: środa 09 sie 2017, 09:14 
Offline
Awatar użytkownika

Rejestracja: niedziela 25 sty 2015, 17:33
Posty: 202
Lokalizacja: Chełm
Mam takie jak w linku OSD współpracuje z SJ4000 świetnie jego wewnętrzne baro pokazuje wysokość poprawnie przy gps NEO7 nigdy mnie nie zawiódł 17...19 satelit a w bardzo złą pogodę 9...12 satelit . To OSD podaje dane nawet jak kamera nie działa .
http://www.goodluckbuy.com/fpv-flight-c ... e-gps.html

_________________
Quad Blade 350 Carbon , Naza rama robiona 470 Carbon, Mydelniczka PH 4


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: poniedziałek 14 sie 2017, 12:55 
Offline
Awatar użytkownika

Rejestracja: niedziela 25 sty 2015, 17:33
Posty: 202
Lokalizacja: Chełm
Jak by ktoś szukał podłączone na szybko działa jak coś się uwali dam znać :)
4-Analog Video
5- Masa
Wszystko gra obrazek testowy z tej kamery :)
https://www.youtube.com/watch?v=vo4qJz3cuOI

_________________
Quad Blade 350 Carbon , Naza rama robiona 470 Carbon, Mydelniczka PH 4


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 6 ] 

Strefa czasowa UTC+1godz.


Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość


Nie możesz tworzyć nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Przejdź do:  
cron
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Group

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z . Polityką prywatności
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce lub konfiguracji usługi.